Altdc Hosting F.A.Q

Caută în documentație, Knowledgebase și vezi conținutul video pentru a găsi răspunsurile la întrebări

Pentru cererile de suport aferente planului dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați pe email la: support@altdc.ro
În funcție de pachetul ales, vă putem ajută cu instalarea de pachete și mentenanță lunară.

Vă rugăm să ne contactați pentru a discuta detalii.

Serverele au și opțiuni de back-up, în funcție de pachetele alese, și platforma pe care rulează. Back-upurile se fac la tot serverul virtual unde este posibil, sau doar la fișiere, în anumite cazuri.

Responsabilitatea datelor este și rămâne de 100% la client, noi încercăm să păstrăm multiple copii ale datelor și să facem back-upuri atât on-side cât și off-site, dar dacă datele sunt importante pentru dumneavoastră, trebuie să aveți propriile proceduri de back-up.

Durata standard a unui contract este de 12 luni și se prelungește automat. Încetarea contractului se poate face după această perioadă, la cerere, în scris, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție.
Vă rugăm să ne contactați pentru a discuta în detaliu proiectul dumneavoastră și constrângerile bugetare și eventualele deadline-uri.
Momentan nu vindem domenii.

Da! Te rugăm să ne contactezi pentru a discuta detalii.

În funcție de complexitatea siteului, dacă e wordpress sau altceva, în funcție de numărul de pluginuri instalate, calitatea siteului, dacă e magazin online sau nu, câte produse aveți în magazin, și în funcție de mulți alți factori inclusiv de ce servere folosiți și pe ce infrastructură și câte conexiuni la internet sunt la datacenterul folosit, puteți să aveți loc de mulți vizitatori pe site sau mai puțini. Avem clienți cu zeci de mii de vizitatori pe zi.

În funcție de pachetul ales, siteul și serverul vor fi mai rapide sau mai încete. Unele siteuri sau software nu au cerințe foarte ridicate, drept urmare nu e nevoie de resurse foarte mari, altele însă au cerințe foarte ridicate.

Vă rugăm să ne contactați că să discutăm cerințele dumneavoastră.

Vă rugăm să folosiți formularul de contact de pe site sau să ne dați un email la support@altdc.ro sau contact@altdc.ro.